Mikä Soul Bowl-kahvila?

Välillä elämän polulle sattuu mielettömiä tarjouksia. Uskon siihen, että universumi tuo meidän eteen asioita mitä haluamme. Meidän täytyy vaan toivoa, uskoa, avata silmät ja nähdä mitä maailmalla on tarjottavana. Tuli oikea hetki ja eteeni tuli tilaisuus kokeilla myös mielenkiintoisten työproggisten lisäksi kahvilatoimintaa.

IMG_1610.JPG
IMG_1705.JPG
IMG_1642.JPG

Muutimme Keravalle lokakuussa ja olen siitä asti käyttänyt viikottain Keravan Kulmakonditoriaa. Olen palaveerannut, syönyt, syönyt ja syönyt siellä, nähnyt ystäviä, työskennellyt yksin ja hengaillut. Sanoin kerran ääneen, että vitsi kun Keravalla olisi upeassa miljöössä kahvila, mistä saisin lempparismoothiebowleja, freshejä salaatteja, raakakakkuja, aamiaislautasta yms. Nyt sellainen on tulossa, minun ja veljeni tyttöystävän Saran perustamana.

IMG_1631.JPG
IMG_1646.JPG

Kahvila avautuu ensi perjantaina 1.6 Keravan kartanolle klo 9.00. Breku-lautanen on saatavilla aina 12 asti. Sen jälkeen avaamme taas illalla uudestaan 16-20, jolloin koko menu on saatavilla. Lauantaina ja sunnuntaina olemme auki 10-16.

Tehkää pöytävaraus etukäteen, jotta varmistatte pääsevänne ensimmäisten joukossa maistamaan meidän tuotteita! Julkaisemme menun pian (Seuratkaa @soulbowlcafe instassa!), mutta tässä vähän jo esimakua.

IMG_1812.JPG
IMG_1847.JPG

Vihdoin Keravalla ja koko lähialueella tulee olemaan ihana idyllinen ”terveyskahvila” ❤️Lisäksi Kartanon pihalla on nähtävissä lampaita, kanoja, kukko ja kaneja. Lasten kesäteatteri pyörii koko kesän pihapiirissä sekä pian aukeaa myös kunnostettu navetta täynnä ohjelmaa. Kannattaa seurata Keravan kartano 2018 sivustoa Facebookissa, niin pysyy kärryillä mitä kaikkea kesän aikana tapahtuu. 

 

HEALTHY FOOD FOR YOUR SOUL - Soul Bowl

Pöytävaraukset sähköpostiin:

soulbowlcafe@gmail.com

IMG_1602.JPG
IMG_1661.JPG
Ps. Koodilla DWNANNA saat kaikista Daniel Wellingtonin kelloista -15% alennusta sivustolla www.danielwelligton.com    

Ps. Koodilla DWNANNA saat kaikista Daniel Wellingtonin kelloista -15% alennusta sivustolla www.danielwelligton.com