REAL TRAINING CAMP

IMG_2617.jpg

En ole koskaan blogin puolella kertonut minun ja Martinan treenileiristä. Nyt somesta seuranneet ovat ehkä nähneet, että olemme täällä Espanjassa vetämässä Mikes gymillä Real Training Campia. Kerron nyt teille lyhesti ja ytimekkäästi mistä on kyse. Ja miksi täällä on niin sairaan siistiä!

Mikä on Real Training camp?

Perustimme Martinan kanssa yhdessä Real Training campin vajaa vuosi sitten. Matkustimme Espanjaan pariksi päiväksi tutustumaan maailman parhaasti tituleerattuun treenimestaan Mikes gymiin, tapasimme Miken ja hänen ihanan vaimon Keelyn, joiden kanssa sovimme kuviot kuntoon. Tarkoitus on tuoda Suomesta kiva täysin sekalainen n. 10-20 hengen porukka asumaan leirikeskukseen, viettämään ikimuistoinen treenileiri, tutustumaan itseensä, hankkimaan oppia ja kokemusta ja nauttimaan erilaisesta lomasta. Meillä on nyt toinen Espanjan leiri menossa ja jos haluatte katsoa tunnelmia niin seuratkaa instagramissa Martinaa ja mua ja lisäksi myös leirin omaa kanavaa @realtrainingofficial! Lisäksi @laurarosilla päivittää hienosti koko leirin tunnelmia! Teemme myös vlogit leiristä tulevina viikkoina, joten pääsette kunnolla käsiksi mistä on kyse.

IMG_1785.jpg
IMG_1825.jpg
IMG_2470.jpg

Kenelle se on?

Leiri on tarkoitettu ihan kaikille! Erityistä kuntotasoa ei tarvitse olla, jokaiselle annetaan variaatiot liikkeisiin. Tärkeämpää, että haluat tulla oppimaan ja kehittämään itseäsi. Jokainen iästä ja sukupuolesta riippumatta on erittäin tervetullut meidän leireille!

IMG_1489.jpg
IMG_1799.jpg

Mitä siitä saa?

Viikon aikana porukka hiotuu yhdeksi joukkueeksi, josta saa myös elinikäisiä ystäviä. Monipuoliset treenit ovat tietenkin keskiössä, mutta loppujen lopuksi leiri antaa paljon muuta: treenimotivaatiota, uuden oppimista, henkistä kasvua ja uskomattomia kohtaamisia. Leirikeskuksessa asuu myös muita leiriläisiä ympäri maailmaa. Leirikeskuksessa asuminen antaa yhteenkuuluvuden tunteelle kruunun päähän.

IMG_2367.jpg
IMG_2318.jpg

Milloin seuraavan kerran?

Seuraava Espanjan leiri on vapun yli 29.4-5.5.2019. Pidämme myös Helsingissä viikonloppuleirin heti vuoden vaihteen jälkeen 11.1-13.1.2019.

Mitä maksaa?

Espanjan leiri 1310 € (voi maksaa kolmessa osassa)

Stadin leiri 299 €

Pakettien sisällöt voit lukea tarkemmin meidän nettisivuilta www.realtrainingcamp.fi, mutta hinta kattaa laajan paketin treenivaatteita, ruokailut, eväät, asumisen, treenit yms. joten leirillä ei mene muuhun juurikaan rahaa! Nyt voit myös varata paikkasi jompaan kumpaan leiriin (tai molempiin!).


IMG_1592.jpg

Jos haluat kokea lapsuuden leirikouluhengen uudestaan, haluat oppia treenaamisesta ja itsestäsi, ollaan me tehty REAL TRAINING CAMPIT sinua varten! COME WITH US!

Nähdään kevään leireillä <3

DO IT LIKE YOU MEAN IT.