Muutto edessä?

forenom.JPG

Kaupallinen yhteistyö: Forenom

Vuokrasimme asunnon Forenomin kautta kuukaudeksi Helsingistä. Keravalla ollessa sitä välillä kaipaa useammin kun kerran tunnissa menevää bussia ihmisten ilmoille ja extempore kahviseuraa vaikka yhteen niistä monista lukuisista lempparihealthylifestylekahviloista. Arvatkaa montako kertaa tilasimme Helsingissä asuessa kotiin ruokaa? Helsinki ja muutenkin isot kaupungit ovat olleet aina lähellä sydäntäni. Olen myös monesti harkinnut muuttavani takaisin kaupunkiin, sillä veri vetää sinne missä koko ajan sattuu ja tapahtuu. Jotta lapsiperheenä ei kuitenkaan tee hätiköityjä ratkaisuja, on hyvä käydä kokeilemassa asumista kaupungin vilinässä. Mietimme lapsiperheenä haluammeko kokeilla Helsingissä asumista hotellissa vai asunnossa. Forenomin asuntojen kotoisa fiilis, käytännön arki ja tila tekivät loppukädessä valinnasta erittäin helpon. Forenomilla oli lukuisia loistavia vaihtoehtoja, johon koko meidän perhe mahtui.

Odotukset Helsingissä asumisessa:

Nään päivittäin ystäviä, mennään helposti ostoskeskuksiin näkemään ihmisiä ja hankkimaan tarpeelliset tavarat ruokakaupasta. Kävelen päivittäin meren rannalla ja katselen ihanaa ihmisvilinää. Tunnen olevani kotona, kun asun keskellä Helsinkiä!

Todellisuus Helsingissä:

Kävimme kerran Kampin keskuksessa tuplarattailla ja tuli iso tuskahiki työnnellessä niitä ihmispaljoudessa. Kavereita näin varmaan vähemmän kun aiemmin, koska odotin niitä ”extempore-näkemyksiä” vaikka eihän enää perheelliset tai muuten vaan päälle kolmikymppiset enää kerkeä treffailemaan muuten vaan. :)

a9de258e-08c1-4fd1-a9ab-22fe88f533b0.JPG12842f4d-d133-449d-a64c-c86a61a22d3f.JPG
d4c58199-e81a-411f-a88e-c025d3039095.JPG
f1ec0898-587b-47db-b3e9-533e23432dcb.JPG

Muutammeko Helsinkiin?

Meille tuli ikävä Keravaa, rauhaa ja metsää, lapsille omaa pihaa ja omaa kotia. MUTTA! Tämä oli järjettömän ihana kuukausi. Meillä oli tosi ihanaa viettää kesälomaa kaupungissa. Ystävät ja perhe kokoontuivat meille ja pääsimme iltaisin ulos syömään. Tuntui kun olisimme olleet ulkomailla! Parhaita hetkiä olivat iltakävelyt meren rannassa, lyhyt matka meidän ulkotreenipaikkaan Hietsuun ja kämpän toimivuus (mm. hyvin varusteltu keittiö). Meillä on kova ikävä meidän “kesäkotia” niinkuin Jax asunnosta puhui. Aiomme varmasti vuokrata kyseisen asunnon uudestaan, sillä parastahan on juuri nämä hetkelliset hieman pidemmät ajat muualla, mutta sitten voi aina palata omaan kotiin. Vuokraus käytännössä oli myös todella helppoa! Noudin avaimet lokerikosta saadulla koodilla ja jätin ne asuntoon kun lähdimme. Aion pomminvarmasti vuokrata jatkossakin Forenomilta asuntoja, kun matkaamme perheen kanssa Suomen sisällä tai Pohjoismaissa. Täältä pääset itsekkin tutustumaan Forenomin tarjontaan: www.forenom.fi .

Koti on aina koti - mutta kuukauden jälkeen tunsin myös meidän Jätkäsaaren kodin kodikseni. Kiitos Forenom, että saitte minut tuntemaan näin. Meillä oli ikimuistoinen kuukausi!