Lasten ihonhoito

Karalahti_27072018_4.jpg

Miten te hoidatte vauvojenne/lastenne ihoja? Itse en käyttänyt Jaxin kanssa oikeastaan mitään pesuaineita ensimmäiseen vuoteen. Peppuvoiteena käytin Sudocreamia (Dubaista hankittua), mutta sitäkin erittäin harvoin. Olen vasta nyt alkanut pesemään Jaxin hiuksia pesuaineilla, ja käytän mahdollisimman mietoja shampoita. Myös kylpyveden saippuasta olen tarkka. Mielummin en laita mitään kuin jotain, joka sisältää monia eri kemikaaleja.

Karalahti_27072018_7.jpg
IMG_8967.JPG

Sain käsiini nyt nämä apteekkisarja ACO:n Minicare-sarjan tuotteet, jotka soveltuvat erittäin kuiva- ja herkkäihoisille lapsille ja vauvoille. Ehkä täydellisin tuote sarjalta on tämä vaippaihottuma spray! Taaperoiden ja vauvojen vanhemmat tietää varmasti sen kun pylly on arka eikä voiteita viitsi tai pysty laittamaan. (Jokainen varmaan on kokenut kerran ainakin tämän!) Spray on tehty juuri käyttömukavuutta ajatellen eikä se kirvele. Näin kerrotaan spraystä yliopistoapteekin sivuilla: "Helposti levittyvä vaippaihottumaspray päivittäiseen käyttöön. ACO Minicare Diaper Rash Spray muodostaa iholle puoliläpäisevän kalvon, joka antaa suojaa ärsyttäviä aineita vastaan, vähentää vaipan aiheuttamaa hankausta ja estää vaipan aiheuttamaa punoitusta. Sisältää rauhoittavaa pantenolia ja allantoiinia. Kosteuttava vaikutus kestää koko päivän. Rasvapitoisuus 52 %. Hypoallergeeninen ja hajusteeton.”

IMG_8961.JPG
IMG_8960.JPG

ACO Minicare-sarjaan kuuluu myös puhdistusvoide, jonka kanssa ei tarvitse vettä! Olen täällä Espanjassa käyttänyt sitä sekä Alexialle (2,5kk) että Jaxille (2,5v.). Aivan mieletön tuote! Helppo käyttää ja jättää iholle pehmeän tunteen. Sarja sisältää myös yleisvoiteen, jota olen enimmäkseen itse käyttänyt. Lapsillani on todella hyvät ihot, joten en ole käyttänyt rasvoja heillä juuri ollenkaan. Jaxilla oli atooppinen iho vauvavuotena, jolloin olisin kyllä kaivannut tätä erittäin kuivan ihon, mietoa ACO:n Minicare-voidetta. Testasin läpi kaikki luonnonmukaiset voiteet eikä mikään auttanut. Onneksi Alexia on välttynyt koliikilta ja ihottumilta.

Sanotaan, että iho on ulkoinen peili myös suoliston kunnosta. Meidän lapsilla tämä on näkynyt erittäin hyvin - Jaxilla vatsavaivoja, koliikkia ja atopiaa, kun taas Alexialla ei ole ollut mitään ongelmia. Lasten ihoa siis kannattaa hoitaa niin ulkoisesti kuin sisäisestikin!

Saatte lokakuun loppuun asti 20% alennusta kaikista ACO Minicare-tuotteista Yliopistonapteekin verkkosivuilta https://www.yliopistonapteekki.fi/tuotemerkit/aco/aco-minicare.html

koodilla Nanna20.

Pehmeitä hetkiä lasten kanssa<3

-Nanna, Jax ja Alexia

YHTEISTYÖSSÄ: YLIOPISTON APTEEKKI JA ACO MINICARE

YHTEISTYÖSSÄ: YLIOPISTON APTEEKKI JA ACO MINICARE