Kahvila aukesi ja synnytys lähenee

Avasimme Soul Bowl-nimisen kahvilan 1.6 perjantaina ja täytyy ilokseni sanoa, että kahvilan suuri suosio yllätti täysin! Tottakai avajaisviikonlopun buustajana toimi loistavasti Keski-Uusimaa lehdessä ollut haastattelu ja lehti jaettiin vielä ilmaiseksi jokaiseen talouteen Kerava-Järvenpää-Tuusula akselilla. Yrittäjä ei saisi koskaan syyttää säätä mistään, mutta nyt kyllä sanon aurinkoisen sään vaikuttaneen myös positiivisesti asiakkaiden määrään. Tämä tietysti aiheutti meille (varsinkin minulle ison vatsani kanssa) paljon hikipisaroita ja kahvilayrittäjän arjen näkemistä kerta heitolla! 

ps. muistakaa koodi DWNANNA, jolla saatte -15% alennusta kaikista Daniel Wellingtonin kelloista

ps. muistakaa koodi DWNANNA, jolla saatte -15% alennusta kaikista Daniel Wellingtonin kelloista

IMG_2673.JPG

Aloitimme rekryn saman tien, sillä tajusimme, ettei kahvilaa pyöritetä kolmella neljällä työntekijällä koko kesää jokaisena päivänä. Vielä yksi reipas tyttö tai poika on hakusessa! Jos siis haluat meille kesätöihin, laita meiliä soulbowlcafe@gmail.com. Olen todella ylpeä meistä, että saimme hyvin lyhyessä ajassa erittäin viihtyvän kahvilan pystyyn!  Tervetuloa siis Keravan Kartanolle piipahtamaan tänä kesänä (arkisin 10-13 (tämän viikon vielä 9-12) ja arki-iltaisin 16-20 sekä viikonloppuisin 10-16).

Laskettu aika tuuppaa myös melkoisen syliin. Jos tyttö päättää tulla kahta viikkoa etuajassa, on minulla jo ensi viikolla vauva sylissä. Jos taas hän päättää pitäytyä vatsassani vielä pari viikkoa yli lasketun, on vatsan kasvatusta vielä lähemmäs heinäkuun puoltaväliä! Voi siis olla lyhyt aika tai sitten vielä monta pitkää päivää. Olisin hyvin onnellinen, jos synnytys käynnistyisi itsestään kun vauva on siihen valmis ja etenisi luonnollisin keinoin. Näin toivoin ensimmäisenkin kohdalla, mutta niimpä me ajelimme kättärille kännistykseen lapsivesitihkun vuoksi. Koskaan ei voi tietää, toivotaan vain että kaikki menee hyvin ja tyttö voi hyvin.

IMG_2658.JPG
IMG_2665.JPG

Aloitan tällä viikolla pesemään vauvan vaatteita ja hankkimaan tarpeellisia tavaroita. Viimeksi tähän aikaan olin jo hankkinut kaiken (ja kaiken ylimääräisen!). Nyt mietin vain mitä käytännön asioita tarvitsen. Tähän listaan kuuluu:

  • vaipat
  • septidin navan puhdistusta varten
  • muutamat vaatteet
  • kehto 

Ensimmäisen kanssa minulla ei ollut kehtoa, mutta monet ovat kehuneet sen olevan aika ihana kun on taaperoikäinen myös kotona sekä makuuhuoneet eri kerroksessa. Kehto voisi toimia olkkarissa hyvin. Jos teillä on kokemusta mitä kannattaa olkkariin hankkia, niin sanokaa! Ehkä vauva viihtyy ihan sohvallakin, mutta kaipailin Jaxin aikana jotain mitä voisi keinuttaa. Tämä tyttö on ainakin tottunut kovaan menoon niin varmasti liike tuntuu kivalta jos ei ole minun sylissäni.

Olen voinut hyvin läpi raskauden ja olen onnekas, että myös kahvilan perustaminen onnistui näin viime tingassa loppuraskaudessa. Mietin asian niin, että kohta maailma taas pysähtyy eikä elämässäni ole mitään muuta kuin uusi elävä pieni ihme ja perhe. Silloin alkaa meidän ”loma”, elämän tärkein ja onnellisin vapaa-aika, jolloin ei kuulu eikä kiinnostakkaan keskittyä mihinkään muuhun <3 

IMG_2661.JPG

<3: Nanna ja pian isovelin tittelin saava Jax