Sisustuselementtejä

IMG_0257.jpg
IMG_0245.jpg
IMG_0260.jpg
IMG_0267.jpg
IMG_9112.jpg
IMG_9120.jpg
IMG_9126.jpg
IMG_9129.jpg
IMG_9147.jpg
IMG_9151.jpg
IMG_9156.jpg
IMG_9155.jpg
IMG_9158.jpg

Kodin saa kodikkaaksi sisustuselementeillä. Välillä pyörin ympyrää purnukan kanssa ja tuntuu, ettei se sovi minnekkään. Sitten laitan sen hetkeksi kaappiin ja katson myöhemmin uudestaan, jos sille löytyisi sopiva tila jostain. Olen oppinut, että kaiken ei tarvitse olla esillä ja heti löytää sitä oikeaa paikkaa. Less is more.

Alakerran lempparisisustuselementit tulevat tässä:

  1. Tiiliseinä - Tämän seinän tilasin www.taloon.comista. Halusin seinään jotain erilaista, sillä muuten hyvin valkoinen keittiö ja sisustustyyli näytti liian simppeliltä! Mietin näiden kolmen seinän välillä (1, 2 ja 3), mutta päädyin viimeiseen! Toimii kyllä erittäin hyvin ja olen tyytyväinen lopputulokseen. 
  2. Puiset tikkaat - Pyysin Jereä tuomaan harmahtavat tikkaat, mutta ne olivat kaupasta loppu joten hän päätti tuoda sitten valkoiset. No, valkoinen väri ei koskaan voi mennä pieleen kun minusta on kyse. Simppelisti Balmuirin viltti vaan nojailemaan tikkaisiin, niin elementti on valmis.
  3. Frame-telkkari - Taulu, johon ei voi kyllästyä. Kuvan saa vaihdettua miksi tahansa. Valmiissa luettelossakin on jo niin paljon valinnan varaa, ettei ole tarvinnut omia kuvia käyttää. 
  4. Oksa - Olen innostunut hyvin maanläheisistä asioista tällä hetkellä eli puusta, kivestä ja kasveista. 
  5. Toys-lelukori - Jaxin huone on yläkerrassa, joten pidämme olkkarissa hänen lelujaan. Nyt kun on sisustukseen sopiva (ja kestävä!) lelukori, ei haittaa yhtään keräillä leluja sinne monesti päivässä :)
  6. Alakerran lasihuone - Vihdoin sain lasitetun terassin valmiiksi! Mielestäni onnistuin sisustuksessa yllättävän hyvin siihen nähden, että kasasin vanhoista huonekaluista niin hyvin kuin mahdollista ja sitten hankin pieniä juttuja lisää. Kohta saamme vielä pihan terassin valmiiksi niin kesä saa tulla!

En ole koskaan pitänyt itseäni kummoisena sisustajana, mutta nyt kun on oma koti (+ raskauden aikainen pesänrakennusvietti) niin olen vähän jopa itsekin yllättynyt miten olen uppoutunut sisustamisen saloihin ja oppinut näkemään hieman lopputulosta jo kaupassa. Yläkerrasta teemme vielä videon ja otan myös kuvia. Mitä tykkäätte?

Sisustusrikasta kevättä! -Nanna