Mikä on meidän kesäkahvilan kohtalo?

IMG_4385.JPG
IMG_4439.JPG

Avasimme kesäkuun ensimmäisenä päivänä Soul Bowl Cafeen Keravan kartanolle. Miljöö on aivan mieletön - pihalla on kotieläimiä: lampaita, pupuja, kaneja ja kukko. Robin Hood-kesäteatteri pyörii ulkonäyttämöllä ja pian avautuu Jalotus vanhaan remontoituun navettaan. Kartanon tilat ovat kokonaan meidän kahvilan käytössä. Koko Keravan kartanon alue on kyllä kokemisen arvoinen!

Vuokrasopimuksemme loppuu 18.8. Kesä meni ihan älyttömän nopeasti. Soul Bowl Cafe on saanut todella hyvän vastaanoton ja monet ovat tulleet kauempaakin katsomaan paikkaamme ja maistelemaan valikoimaamme. Meillä on tarjolla mm. smoothiebowleja, salaattikulhoja, aamiaistarjotinta (tarjolla koko päivän!) ja erikoiskahveja. Kahvit ovat crema.fi tilattuja ja olemme myös vuokranneet heiltä kahvikoneen. Meillä on myös kaikille kävijöille ja seuraajille annettu Creman sivuille alennuskoodi, joilla pääset tilailemaan mitä vaan heidän loistavista kahveista suoraan kotiin! Suosittelen uppotumaan kahvien hienoon ja maukkaaseen maailmaan. Kannattaa siis hyödyntää koodi: SOULBOWLCAFE, jolla saa 15 % alennusta kaikista kahveista. (voimassa elokuun loppuun asti)

IMG_4536.JPG
IMG_4542.JPG

Muu juomavalikoima perustuu Foodinin kookosvesiin, Hey dayn luomumehuihin ja luomulimppareihin. Laatu on meille ensisijaisen tärkeää. Jäätelöitä on myös tarjolla: minkäs muunkaan kuin Kolmen kaverin jäätelöt. Tänä vuonna on kyllä ollut vuosisadan jäätelökesä! Myös Greenstreetin raakakakut ovat olleet todella suosittuja. Me käytämme smoothien raaka-aineissa ja koristuksissa Foodinin tuotteita, joita meillä on myös myynnissä. 

IMG_4378.JPG
IMG_4442.JPG
IMG_4437.JPG

Puoli kuuta tulee menemään nopeasti. Sen jälkeen pitäisi sulkea kahvilan ovet. Mitä me aiomme tehdä? Rakastamme kahvilaamme yli kaiken. Emme halua sen loppuvan. Haemme uutta liiketilaa Keravan keskustasta. Pyrimme saamaan kartanon käyttöön viikonloppuisin brunssi- ja tapahtumapaikaksi. Haluamme vielä loppuvuonna myös avata kahvilan toisessa kaupungissa. Mikä kaupunki se olisi? Jos sinulla heräsi vahva intohimo meidän kahvilaamme kohtaan, ota yhteyttä. Avaamme siellä, missä tarvitaan sielukasta kahvilaa. 

 

Tulkaahan vielä käymään kartanolla. Toimimme sielä ainakin 8.8 asti joka päivä (arkisin 10-13 ja 16-20 sekä viikonloppuisin 10-16)

ps. Järkkäämme joka viikko joogaa ja porrastreenejä, joten seuratkaa @soulbowlcafe instaa.